Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Ale klamiesz!Nana pisala do ciebie codziennie jak bylas w szpitalu i potem tez i wciaz mialas mnostwo tematow i pytan o pomocTym,ze sie tego wypierasz sama pokazujesz klase albo raczej zupelny jej brak i fakt,ze knujesz piszac do nowych mam ostrzezenia swiadczy o tobie jaka jestes
Jak narazie tylko ty mnie ostrzegasz przed nia regularnie od wczoraj-niech to przeczyta i zobaczy jaka jestes naprawde!Nana wspolczuje ci ze cie tak zalatwila i ona i inneNie daj sie i nie pozwol by zniszczyly to forumTeraz przejrzalam na oczy kto kipi falszem Inni tez to zrozumieja z czasem mam nadzieje
NOWE MAMY NIE DAJCIE SIE WCIAGNAC W TE GIERKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NIEWIDZIALNA 34 NIE UMIESZ ODPUŚCIĆ ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Halas a ty umiesz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Ja tylko ostrzegam nowe mamuski by nie daly sie wciagnac w wasze chore gierki i sama przyznaj,ze Tuptusiowata gra nie fair
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NIEWIEDZIALNA 34 NIE ZWRACAJ UWAGI INNYM SKORO SAMA ROBISZ TO SAMO !!!!A MOŻE JESZCZE GORZEJ !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
A pozatym czyz to nie ty wlasnie halas zaczelas dzis od poczatku mieszac?Takie cos powinnas byla napisac nanie na priv a nie tu prac brudy na forum bo ono nie jest od tego tylko od pomagania nam nowym mamomNie pomyslalas,ze my niekoniecznie chcemy takie rzeczy tu czytac?Tym chcecie nas odstraszyc od forum?Jesli tak to wam sie udaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
RĘCE OPADAJ NORMALNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Masz racje ze rece opadaja jak sie takie rzeczy czyta gdy pierzecie swoje brudy na forum a nie na priv jak nana napisala
MADRY ODPUSZCZA A GLUPI NAPUSZCZA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
nana idz z dzieckiem lepiej na spacer a nie siedzisz przed kompem i na innym koncie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KOBIETO SAMA WYCIĄGASZ BRUDY WSTAWIASZ PRYWATNE WIADOMOŚCI Z KSIĘŻYCA SPADŁAŚ CZY JAK? PISZESZ A POTEM ZAPRZECZASZ SAMA SOBIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok